Σπάρτη: Παραδόθηκε ο τρίτος για την φυτεία με τα 1.100 δενδρύλλια

10.05.2017

Και οι τρεις κατηγορούνται για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Τέσσερις ημέρες μετά την σύλληψη των δύο συνεργών, παραδόθηκε στην Ασφάλεια Σπάρτης και ο τρίτος καλλιεργητής της τεράστιας χασισοφυτείας με τα 1.102 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως τριών μέτρων, που είχε εντοπιστεί πριν από έντεκα μήνες σε αγροτοδασική περιοχή κοντά στο χωριό Αλευρού του Δήμου Σπάρτης.

Ο 37χρονος Έλληνας, που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Σπάρτης, κρατείται όπως ο 48χρονος Έλληνας και ο 27χρονος Αλβανός που είχαν συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βάσει ενταλμάτων. Και οι τρεις κατηγορούνται για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Η ταυτότητά τους εξακριβώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, από τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που άφησαν στην σκηνή και τον εξοπλισμό που είχαν μεταφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, όπου καλλιεργούνταν τα χασισόδεντρα. Η φυτεία εντοπίστηκε στις 27 Ιουλίου του 2016, κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της Λακωνίας στην περιοχή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα.gr