Εντυπωσιακό θέαμα στον «1ο Αγώνα Scramble Ν. Ελλάδος» στο Καστόρι

29.03.2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου ο «1ος Αγώνας Scramble Νοτίου Ελλάδος», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σπάρτης στο Καστόρι Λακωνίας. Η συμμετοχή στη νέα αυτή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με αναβάτες προερχόμενους από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ η διαδρομή και η συνολική διοργάνωση του αγώνα απέσπασε άκρως θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες.

«Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές, τους αθλητές, τους χορηγούς, αλλά και τους θεατές» σημειώνει ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σπάρτης.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστορείου κ. Γεώργιος Ι. Οικονομάκης αναφέρει τα εξής: «Στον απόηχο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 1ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος μοτοσικλέτας τύπου scramble στο Καστόρειο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν την Λέσχη Μοτοσικλέτας Σπάρτης που επέλεξε να διοργανωθεί ο αγώνας στον τόπο μας.

Όραμα μας ήταν να εντάξουμε στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της Κοινότητας μας και έναν αγώνα μοτοσικλέτας και αυτό έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Θωμά Παναγιώτη, Στέλιο, Γιώργο και Αλέκο Σταυρόπουλο, Δημητρίου Παναγιώτη, Αφοί Σκαφιδά και Οικονομόπουλο Παναγιώτη, διότι μας παραχώρησαν τις ιδιοκτησίες τους ώστε να γίνει η πίστα του αγώνα αλλά και όλους του εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς τόσες ημέρες για την χάραξη της πίστας και όχι μόνο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, το Δασαρχείο Σπάρτης, τον Δήμο Σπάρτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας για την στήριξη. Την ομάδα διάσωσης Ετοιμοκλής για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν.

Πολλά συγχαρητήρια στους αγωνιζόμενους που τερμάτισαν ανεξάρτητα θέσης και χρόνου και κυρίως χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Οι θετικότατες εντυπώσεις και τα σχόλια τους αλλά και των θεατών μάς κάνει να αισιοδοξούμε ότι το συγκεκριμένο μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός θα καθιερωθεί στην περιοχή μας. Θέλουμε να προάγουμε και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε κι άλλους μηχανοκίνητους αγώνες. Γιατί Αθλητισμός σημαίνει Υγεία».

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ

Πηγή: Lakonikos.gr