Φάρμα Παπαδόπουλου! Με την ποιότητα της Φύσης…

07.12.2020 

«Αγνά προϊόντα μιας Φάρμας που έγινε απ’ τα δικά μας χέρια»

Δεν υπάρχει πιο παρήγορο μήνυμα, τέτοιες εποχές να ανοίγει μια νέα, πολλά υποσχόμενη, επιχείρηση και μάλιστα στο Καστόρι Σπάρτης.

Ο λόγος για το κατάστημα Κρεοπωλείο «Φάρμα Παπαδόπουλου» που άνοιξε στο Καστόρι και προσφέρει μια αυθεντική παραγωγή κρεάτων από την Φάρμα και την κοιλάδα του Ευρώτα.

Όπως μας λέει η «ψυχή» της Φάρμας Γιώργος Παπαδόπουλος, «όλα στην ζωή είναι θέμα επιλογής! Στο λιβάδι του κάμπου, ανάμεσα στον Ευρώτα και τον Ταΰγετο, κάθε πρωί, ο ήλιος ξυπνάει την αγάπη μας για την παράδοση, την φυσική ζωή, την αγνή παραγωγή! Εδώ, με κέφι που κληρονομήσαμε, μεράκι, και με τα ίδια μας τα χέρια, εκτρέφουμε τα ζώα μας και καλλιεργούμε τις τροφές τους όπως η Φύση ορίζει. Όπως ξέραμε. Γιατί όλα στην ζωή, είναι θέμα επιλογής!»

Η Φάρμα προσφέρει Βοδινό φρέσκο ελληνικό κρέας παραγωγής που ξαναφέρνει στο πιάτο μας την ξεχασμένη ποιότητα των αγνών προϊόντων που ξέραμε κάποτε. Προσφέρει εκλεκτές μερίδες από μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και γαλοπούλα.

Στο κρεοπωλείο του Καστορίου θα βρείτε επίσης φρέσκα είδη βιολογικής μαναβικής αλλά και γνήσια προϊόντα Λακωνίας που συνοδεύουν τις επιλογές σας σε κρέας.

Παραγγελίες φθάνουν καθημερινά στην πόρτα σας με την φρεσκάδα της Φάρμας. Καθημερινές και αργίες. Στο γραφικό Καστόρι Κρεοπωλείο «Φάρμα Παπαδόπουλου». Τηλ: 2731057128 & 6988997821. 

Πηγή: Notos Press