8ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου

06.11.2021

"Ελάτε τα Χριστούγεννα να τρέξουμε στο βουνό"

Μετά την απουσία ενός έτους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο 8ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στην Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης

Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου - Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Με την τεχνική διεύθυνση των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ και με την εμπειρία και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου "Η ΛΟΥΣΙΝΑ"

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ

Τον 8ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου (ακριβής μέτρηση 22.400μ.), τον 4ο αγώνα 5,5χλμ."Διάσχιση ποταμού Κάστορα" και τον αγώνα 1χλμ. για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 1. Πολιτιστικός Σύλλογος Καστορείου "Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ"
 2. Κυνηγετικός Σύλλογος Βορείου Λακαιδέμονος
 3. Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου "Ο ΚΑΣΤΩΡ"
 4. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Καστορείου
 5. ΛΕΦΩΣ
 6. Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
 7. Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης
 8. ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ
 9. ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19/12/2021

Tόπος διεξαγωγής: Καστόρειο Λακωνίας Δήμου Σπάρτης (το Καστόρι βρίσκεται πάνω στον Ταΰγετο, 20χλμ. από την Σπάρτη. 

Ώρα διεξαγωγής: 10:00 π.μ. για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, 10:30 π.μ. για τον αγώνα των 5,5χλμ., 10:40 π.μ. ο αγώνας του 1χλμ. για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν πάνω στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου, έξω από την εκκλησία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Πληροφορίες διαδρομής: Ο ορεινός ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο ίδιο σημείο, στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου απέναντι από την εκκλησία. H διαδρομή του ορεινού ημιμαραθωνίου είναι 22.400 μέτρα και κατά το μεγαλύτερο μέρος της, αποτελείται από μονοπάτια τα οποία είναι σηματοδοτημένα και θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή σήμανση, ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διάρκεια του αγώνα. Από αυτά τα 22.400 μέτρα, τα 1.000 μέτρα είναι άσφαλτος, τα 5.400 μέτρα είναι χωματόδρομος, ενώ τέλος τα μονοπάτια είναι 16.000 μέτρα. Οπότε οι αναγωγές σε ποσοστά επί τις εκατό όσον αφορά την διαμόρφωση της διαδρομής είναι:

Μονοπάτια: 71,75%

Άσφαλτος: 4,48%

Χωματόδρομος δασικός: 23,77%

Υψομετρικά προφίλ: Ξεκινάτε από τα 440 μέτρα περίπου και φτάνετε μέχρι τα 1.434 μέτρα, μετά καταλήγετε στα 440 μέτρα όπου και τερματίζετε (δείτε τον επισυναπτόμενο χάρτη)

Ώρα διεξαγωγής: 10.00 π.μ.

Ασφάλεια αγώνα: Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι και διασώστες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου και όποτε χρειαστεί. Επίσης θα υπάρχει το δίκτυο Ασυρματιστών Λακωνίας, όπου με τους ασυρμάτους τους, θα ενημερώσουν άμεσα και έγκαιρα, όπου και όποτε χρειαστεί.

Συμμετέχοντες δρομείς στον αγώνα: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Προτείνουμε να μην συμμετάσχουν δρομείς που δεν έχουν πείρα σε αγώνες βουνού, καθώς σε ορισμένα σημεία η διαδρομή έχει αυξημένες δυσκολίες και θα χρειαστούν περαιτέρω αυξημένες ικανότητες σε αγώνες βουνού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και τρέχουν με δική τους ευθύνη!

Επίσης με βάση τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα COVID θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι κάτωθι:

 • Οι πλήρως εμβολιασμένοι
 • Όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και έχουν αναρρώσει
 • Όσοι έχουν κάνει 24ωρο RAPID TEST
 • Όσοι έχουν κάνει 48ωρο TEST PCR

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Πόντοι για τον OLYMPUS MARATHON: Ο αγώνας κατόπιν συνεννόησης με την Οργανωτική Επιτροπή του OLYMPUS Marathon, δίνει τους αντίστοιχους πόντους με βάση τα αποτελέσματα του καθενός δρομέα στον αγώνα, ώστε να μπορέσει να μαζέψει τα κατάλληλα μόρια προκειμένου να συμμετάσχει στον OLYMPUS MARATHON. Μετά το πέρας του αγώνα, τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Οργανωτική Επιτροπή του OLYMPUS MARATHON, προκειμένου να βγουν τα μόρια που αντιστοιχούν στον καθένα.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν 6 σημεία τροφοδοσίας πάνω στην διαδρομή. Αυτά είναι τα εξής:

 1. Άγιος Μάμας στο 5o χλμ. (υψ. 500μ.)
 2. Θέση Λάτα  στο 8,5ο χλμ. (υψ. 980μ.)
 3. Λουσίνα στο 11,7ο χλμ. (υψ. 1.117μ.)
 4. Άμμους (υποσταθμός)
 5. Θέση Αγ.Νικόλαος στο 14,9ο χλμ. (υψ. 1.407μ.)
 6. Θέση Λάτα στο 18,3ο χλμ. (υψ. 980μ.)
 7. Άγιος Μάμας στο 21,8o χλμ. (υψ. 500μ.)

Στα σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχει νερό, ισοτονικό, σταφίδα και αλμυρά.

Ιατρική - ασύρματη κάλυψη: Πάνω στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες καθώς και γιατρός, ενώ στο Καστόρι θα υπάρχει ασθενοφόρο σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί. Επίσης ο αγώνας καλύπτεται από ειδικό συνεργείο που διαθέτει ασυρμάτους, προκειμένου να ενημερώνονται οι υπεύθυνοι του αγώνα ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστεί. Επίσης θα υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό, φυσιοθεραπευτές καθώς και πυροσβεστικό όχημα.

Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 5 ώρες (μέχρι τις 15:00)

Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (στις 09:00)

Έπαθλα και δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα σπάνιο και πρωτότυπο μετάλλιο. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, καθώς και στις εξής ηλικιακές κατηγορίες:

ΑΝΔΡΩΝ

 • 17 - 29 ετών
 • 30 - 39 ετών
 • 40 - 49 ετών
 • 50 - 59 ετών
 • 60 & άνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 • 17 – 39 ετών
 • 40 – 59 ετών
 • 60 & άνω

Όπου θα δοθεί κύπελλο στους πρώτους και ειδικό αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στους δεύτερους και στους τρίτους αντίστοιχα,  ενώ θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις.

Κόστος συμμετοχής: O αγώνας προσφέρεται δωρεάν από τους αρμόδιους φορείς και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο πόδι. Μετά τον αγώνα το εν λόγω chip επιστρέφεται.

Εγγραφές: Για ηλεκτρονικές εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ:

Oι εγγραφές θα ισχύσουν μέχρι και την Τρίτη 14/12/2021 το μεσημέρι. Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές ελάχιστες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 5,5χλμ. "ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ"

Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας των 5,5 χλμ. θα ξεκινήσει μισή ώρα μετά την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός μέσα στο φαράγγι, στα πρώτα χιλιόμετρα. Ουσιαστικά ο εν λόγω μικρός αγώνας κινείται εξ’ ολοκλήρου σε μέρος της διαδρομής του κυρίως αγώνα, και δεν παρεκκλίνει καθόλου σε κάποιο άλλο σημείο σε σχέση με τον μεγάλο αγώνα. Οι δρομείς καλούνται να κινηθούν στην ίδια διαδρομή με τον μεγάλο αγώνα, μέχρι και τον Άγιο Μάμα, στο 5ο χλμ., όπου και θα βγουν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Σπάρτης - Καστορείου, τον οποίον και θα ακολουθήσουν προκειμένου να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία όπου και ξεκίνησαν. Η διαδρομή πρόκειται για μικτό τερέν, με άσφαλτο στα πρώτα 500μ. καθώς και στα τελευταία 500μ., ενώ ενδιάμεσα θα κινηθείτε παράπλευρα του ποταμού Κάστορα, σε χωματόδρομους με πλατανόφυλλα ήπιας δυσκολίας.

Υψομετρικά προφίλ: Στον εν λόγω αγώνα, δεν υπάρχει μεγάλο υψομετρικό προφίλ, καθώς θα αποφύγετε να κινηθείτε στον κυρίως ορεινό όγκο του Ταϋγέτου. Ξεκινάτε από τα 440 μέτρα περίπου, φτάνετε μέχρι τα 500 μέτρα και μετά καταλήγετε ξανά στα 440 μέτρα.

Συμμετέχοντες δρομείς στον αγώνα: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του - όπως καταλαβαίνετε συμπεριλαμβανομένων και των μαθητών Λυκείου, και που έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Στον εν λόγω αγώνα δεν απαιτείται να έχετε κάποια ιδιαίτερη εμπειρία σε αγώνες βουνού, καθώς εκλείπουν τα δύσβατα και επικίνδυνα μονοπάτια. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και τρέχουν με δικιά τους ευθύνη.

Επίσης με βάση τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα COVID θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι κάτωθι:

 • Οι πλήρως εμβολιασμένοι
 • Όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και έχουν αναρρώσει
 • Όσοι έχουν κάνει 24ωρο RAPID TEST
 • Όσοι έχουν κάνει 48ωρο TEST PCR

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν 1 σημείο τροφοδοσίας πάνω στην διαδρομή στον  Άγιος Μάμα στο 5o χλμ. (υψ. 500μ.)

Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο αποκλεισμού την 1 ½ ώρα - μέχρι τις 12:00

Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (στις 09:00)

Έπαθλα και δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα σπάνιο και πρωτότυπο μετάλλιο. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας.

Κόστος συμμετοχής: O αγώνας προσφέρεται δωρεάν από τους αρμόδιους φορείς και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο πόδι. Μετά τον αγώνα το εν λόγω chip επιστρέφεται.

Εγγραφές: Για εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ:

Oι εγγραφές θα ισχύσουν μέχρι και την Τρίτη 14/12/2021 το μεσημέρι. Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές ελάχιστες.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Και φέτος θα πραγματοποιηθεί αγώνας παιδιών Δημοτικού - Γυμνασίου

Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου: Θα ξεκινήσει στις 10:40 π.μ. και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή πλατεία Καστορείου - Άγιος Μάμμας - πλ. Καστορείου, και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που πάνε στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο.

Σε όλα τα παιδιά θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δηλώσεις για τον αγώνα των παιδιών θα γίνουν δεκτές πριν τον αγώνα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Πριν τον αγώνα: Η Οργανωτική Επιτροπή θα σας προσφέρει ελαφρύ πρωινό και τσάι Ταϋγέτου εντελώς δωρεάν.

Μετά τον αγώνα: Μετά τον αγώνα θα προσφερθεί στους δρομείς που θα συμμετάσχουν δωρεάν χειμωνιάτικο γεύμα με κύριο έδεσμα την εξαιρετική ντόπια φασολάδα καθώς και ντόπιο κρασί, από την Οργανωτική Επιτροπή μαζί με τους αρμόδιους φορείς,  με την επιμέλεια και τις φροντίδες των κυριών του Καστορείου και του Συλλόγου Φίλων Βόρειου Ταϋγέτου "Η ΛΟΥΣΙΝΑ", ενώ όποιος επιθυμεί θα μπορεί να κάτσει σε κάποια από τις ταβέρνες του χωριού, αν επιθυμεί να γευτεί και κάτι παραπάνω από τα ντόπια εδέσματα.

Μοίρασμα αριθμών ΒΙΒ Νumber: Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου "Η Λουσίνα", τις εξής μέρες και ώρες:

 • Σάββατο 18/12/2021 από τις 15:00 - 19:30
 • Κυριακή την ημέρα του αγώνα δηλαδή, από τις 07:45

Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (στις 09:00)

Αποδυτήρια - χώρος φύλαξης πραγμάτων αθλητών: Σε χώρο παράπλευρα του χώρου εκκίνησης - τερματισμού στο κέντρο του χωριού, οι δρομείς θα μπορούν να αλλάξουν, ενώ θα μπορούν με ασφάλεια να φυλάξουν τα πράγματά τους, με δική τους ευθύνη.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ: Και φέτος θα υπάρχει οργανωμένη εκδρομή από την Αθήνα ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. Η εν λόγω εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα (19/12/2021) και θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) στις 05:00. Για να κάνετε κράτηση μπορείτε να το δηλώσετε στο ειδικό ανάλογο σημείο, στην φόρμα εγγραφής. Το κόστος της εκδρομής είναι στα 15,00 ευρώ και για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας, στο πούλμαν της διοργάνωσης, πρέπει να προκαταβάλετε το εν λόγω ποσόν μέχρι και τις 15/12, στον λογ/σμο Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5073-063798-547, IBAN: GR08 0172 0730 0050 7306 3798 547 , ονομ/μο δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ή να το καταβάλετε στο κατάστημα Αθλητικών Επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη 40, Πειραιάς, καθημερινά από τις 09:00 - 16:00. Το εν λόγω ποσό ΔΕΝ μπορείτε να το δώσετε μετρητοίς την ημέρα της εκδρομής. Δεκτοί στην εκδρομή θα γίνουν μόνο όσοι έχουν καταβάλλει το εν λόγω ποσό αντιτίμου, μέχρι την και τις 15/12/2021. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά καταλαβαίνετε ότι λόγω του ότι οι εκδρομές έχουν κόστος στην διοργάνωση, πρέπει να εξασφαλίσουμε το εν λόγω ποσό που απαιτείται, από τους δρομείς που θα χρησιμοποιήσουν τα πούλμαν. Πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή: τηλ: 6955985506 & 6936853165 (Γορανίτης Παύλος)

Η εκδρομή θα επιστρέψει από το Καστόρι στις 16:15 και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία εκ των εκδρομών μας μπορείτε να το κάνετε στο αντίστοιχο link στην φόρμα συμμετοχής.

Πληροφορίες για τον αγώνα και την περιοχή: Για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν πληροφορίες επιθυμείτε σχετικά με τον αγώνα και την περιοχή μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6955985506 & 6936853165 (Γορανίτης Παύλος).

Εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση κακοκαιρίας: Σε περίπτωση κακοκαιρίας (έντονη βροχόπτωση) και επειδή η ασφάλεια των αθλητών είναι πάνω από όλα, ο αγώνας ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε εναλλακτική διαδρομή μέσα στο βουνό, αλλά σε δασικούς δρόμους, όπου εγγυώνται την ασφάλεια σας, και δεν θα διατρέξετε κανέναν κίνδυνο. Η εν λόγω διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι από την πλατεία του Καστορείου μέχρι την Λουσίνα και επιστροφή πίσω - συνολικής απόστασης 20,55 χλμ. Σε κάθε περίπτωση όμως θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες προκειμένου να τρέξετε στα πανέμορφα μονοπάτια του Ορεινού Ημιμαραθωνίου. Η τελική απόφαση σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα παρθεί από την Οργανωτική Επιτροπή την τελευταία στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποιηθεί, έστω στην εναλλακτική διαδρομή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 18/12/2021

 • 15:00 μ.μ. Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number
 • 19:30 μ.μ. Κλείσιμο γραμματείας

 Κυριακή 19/12/2021

 • 05:00 π.μ. Αναχώρηση μονοήμερης εκδρομής από πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο)
 • 07:45 π.μ. Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number
 • 09:00 π.μ. Αναμενόμενη ώρα άφιξης πούλμαν μονοήμερης εκδρομής.
 • 10:00 π.μ. Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου.
 • 10:30 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 5,5 χλμ.
 • 10:40 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού
 • 12:00 μ.μ. Αναμενόμενη ώρα άφιξης πρώτου δρομέα του μεγάλου αγώνα - λήξη αγώνα 5,5χλμ.
 • 15:00 μ.μ. Λήξη Ορεινού Ημιμαραθωνίου
 • 15:05 μ.μ. Απονομές - Tελετή λήξης
 • 16:15 μ.μ. Αναχώρηση εκδρομών για Αθήνα