Ο Κώστας Καραμανλής στο Γεωργίτσι

http://www.alevrou.com/2016/12/o-kostas-karamanlis-sto-georgitsi-lakonias.html
07.12.2016

Μάζεψε μανιτάρια από τον Ταΰγετο για ένα εξαιρετικό έδεσμα...

Ένας πρώην Πρωθυπουργός που λατρεύει την ελληνική φύση, τα παραδοσιακά εδέσματα και έχει συμβάλει καίρια στην σύνδεση του Γεωργιτσίου με το κέντρο της Ελλάδας. Ο Κώστας Καραμανλής έκανε διήμερο στο Γεωργίτσι Λακωνίας.

Ο Βόρειος Ταΰγετος και το Γεωργίτσι είχαν την στιγμή τους. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που τον υποδέχθηκαν «είχαμε την μέγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμαλνή και την παρέα του, στο ξενοδοχείο μας «Το Μπαλκόνι τoύ Ταΰγετου Resort». Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Γεωργιτσίου και του ξενοδοχείου μας είχαμε την ευκαιρία με μικρές εκδρομές στην παρθένα φύση, να προβάλουμε τα υπέροχα μονοπάτια μας και τα καταπληκτικά σημεία που διαθέτουμε όπως ο Αγ, Παντελεήμονας, η Ανάληψη, το Καστανοδάσος. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισε την φιλία του, όχι τον πρωθυπουργό, αλλά τον Άνθρωπο!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr ο Κώστας Καραμανλής θαύμασε την φύση της περιοχής, έκανε τις βόλτες του στο δάσος και ρώτησε για το χωριό, την ιστορία και τους κατοίκους. Εξέφρασε δε την άποψη ότι ο τόπος μπορεί να αναπτυχθεί ήπια και εύστοχα, ώστε και να αξιοποιηθούν τα μοναδικά του σημεία και να ενισχυθεί το εισόδημα των κατοίκων. Μαζί του και γνωστά στελέχη της Ν.Δ. προσωπικοί του φίλοι.

Είναι άλλωστε ο πρωτεργάτης (Καραμανλής και Φούρκας) για την ένταξη του «Λεύκτρο – Σπάρτη», οδικός άξονας που συνδέει πλέον το Γεωργίτσι και τα άλλα χωριά με την κεντρική Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα.

Πηγή: Notospress.gr