Βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου

24.05.2018

Την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου για την εξαιρετική της πορεία στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο οποίος τίμησε με πλακέτα τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σκαφιδά, τους συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το επίτευγμα αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλλαν: οι παίκτες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του και η διοίκηση με την στήριξη και συνδρομή της, συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα.

Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης και του ενθουσιασμού της τοπικής κοινωνίας και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μπορούμε ως Δήμος να στηριζόμαστε στον υγιή αθλητισμό.

Ο Δήμος Σπάρτης είναι και θα είναι στο πλευρό της ομάδας ώστε σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στον νέο, πιο απαιτητικό δρόμο που πρέπει να διασχίσει την επόμενη αθλητική χρονιά.